Начини на плащане

В платформата favr.bg можете да заредите портфейла си като влезете в своя профил, след което от менюто "Моят профил" трябва да изберете "Портфейл", в страницата трябва да кликнете на бутона "Зареди кредит", след което ще видите активните начини на плащане и следващите стъпки, които са необходими да завършите процеса по зареждане на кредит в портфейла си.

В платформата favr.bg можете да използвате следните начини на плащане:

1. По банков път
При избор на този начин на плащане, при последната стъпка от процеса по зареждане на кредит в портфейла, ще видите необходимите данни за банковата сметка, по която трябва да направите превода.
След направен превод от Вашата страна, може да отнеме от 2 до 5 работни дни, докато получим сумата и актуализираме баланса във Вашия портфейл.

2. Плащане с банкова карта през ВПОС
При избор на този начин на плащане, при последната стъпка от процеса по зареждане на кредит в портфейла, ще бъдете пренасочени към системата на виртуалния ПОС терминал, чрез която можете да направите плащане с Вашата банкова карта.
След успешно направено плащане от Вашата страна, баланса във Вашия портфейл ще бъде веднага актуализиран със заредената сума.